Betting tips: Polen mot Portugal

De store kampene fra fotball-EM kommer til å starte og den første av dem er kvartfinalen mellom Portugal og Polen. Det begynner klokka ni lokal tid i Marseille.

Portugal og Polen imponerer ikke så langt og det er mer sant for Portugal, som har fire uavgjort kamper i ordinær tid. Spesielt svak var den siste kampen mot Kroatia hvor portugiserne hadde bare tre målsjanser for de første 90 minuttene. Imidlertid bør det bemerkes at de er blant lagene med flest målsjanser. De har 74 så langt. Til sammenligning har Polens 20 mindre.

I motsetning til Portugal klarte Polen å vinne to kamper og hadde uavgjort i de andre to. Straffene hjalp dem mot Sveits i den siste runden, men samlet de imponerer ikke mye.

En rask titt på oddsen som tilbys av bookmakere viser at det er vanskelig å finne noe interessant. Men EM kampen mellom Polen og Portugal kan være brukt for en god start på bet365, spesielt med deres starting bonus. Uten store bekymringer kan du registrere deg, plukke opp en bonuskode og spille med alle pengene bookmakeren gir du på begge lag ikke scorer i kampen. Bet365 tilbyr odds på 1,57 for det som er god nok til å gjøre en god innsats.

Hvorfor kan vi spille på både Polen og Portugal skulle ikke score i løpet av ordinær spilletid? Begge lagene ser tretthet ut, som direkte påvirker til målsjanser. Ronaldo og Robert Lewandowski er ikke på nivået vi vet, noe som gjør det vanskelig å tenke om mange mål i kampen. Portugal viste at i viktige kamper de spiller med stor forsiktighet, noe som skulle være ganske ønsket velkommen av de polske forsvarerne som med fravær av press vil være i stand til å redusere feil.

Så, bruk innskuddsbonus tilbys av bet365 og bet for BTNTS for kampen mellom Polen og Portugal. Vi vil gjøre det samme.